Magazinul Art Suport este singurul magazin profesionist, cu produse specifice, necesare în creaţia artistică. Acest magazin oferă suportul de care este nevoie în realizarea lucrărilor de artă la un standard de calitate ideal, dincolo de calitatea artistică.

Principalul brand pe care il comercializează este cel al firmei italiene MAIMERI, produsele fiind regăsite într-o gamă diversă, astfel: vospele de ulei, vopsele acrilice, tempera, guase, acuarele, vopsele pentru vitraliu pictat, plumb autoadeziv, glazuri pentru ceramică, pastă contur, pânze, şasiuri, rame, hârtie albe şi colorată din gama Fabriano, hârtie manufacturată, pensule, foiţă de aur, mixtion, şevalete, etc.

Începând cu luna mai 2006, magazinul Art-Suport oferă în Sibiu singurul sistem profesional de înrămări de artă cu consultanţă asigurată de profesionişti.

Ramele oferite într-o gamă de peste 180 de modele sunt producţie "Lira" - Cehia, prin RoGaleria - Baia Mare


Adresa:
Magazinul Art Suport, Sibiu, Str. General Magheru, nr. 10;

Telefon:
0369 101028

Email:
artsuport@galeria-artvo.ro


ORAR

Luni - Vineri   10 - 18
Sâmbătă         10 - 13

vopsele ulei , vopsele acrilice, tempera, goase, acuarele, vopsele pentru vitralii pictate, plumb autoadeziv, glazuri pentru ceramice, paste contur, pânze, şasiuri, foiţă de aur, mixtion, şevalete, pensule, etc.